mzoo-opleiders-voor-ondernemingsraden

Webinar: 4x Het Juiste Verhaal

14-09-2021 We starten: 10:00

Als ondernemingsraad wil je invloed op het beleid. Invloed die je kunt krijgen door het juiste verhaal, op de juiste wijze en op het juiste moment met de juiste toon te vertellen.  

 
 

Stef Soons en Servaas Beunk nemen je in dit MZOO Webinar op dinsdag 14 september 2021 van 10.00 – 11.0 uur mee in dit verhaal. 

Het Juiste Verhaal: Het juiste verhaal is ingedeeld in feiten, een opbouw of introductie die inspireert, en een goed einde gericht op het doel waarmee of waarom je het verhaal vertelt. Maar hoe zorg je voor een goede inspirerende opbouw, en hoe maak je helder wat het doel is en wat eventueel de vervolgactie voor de toehoorders moet zijn.

De Juiste Wijze: Hoe vertel je je verhaal? Ga je live een presentatie geven, doe je het in een vergadering of maak je een blog of vlog? En is er een verschil in het verhaal als de luisteraars je eigen OR-leden zijn, de bestuurder of de diversiteit aan medewerkers in de organisatie. Het antwoord is JA. We geven wat tips hoe je hier mee om kunt gaan.

Het Juiste Moment: Wanneer vertel je je verhaal en hoe zorg je dat je op tijd je informatie krijgt? Soms vertel je aan het begin van het proces, om mee te bouwen, soms is het beter een verklaring af te leggen.

De Juiste Toon: Bij een invloedrijk verhaal hoort een congruentie van non-verbaal en verbaal gedrag. Non-verbaal in stemgebruik, fysieke ondersteuning en expressie. Vanuit 4 karakteristieken gaan we op zoek naar typische congruerende toon.

Inclusief LIVE Q&A

Stel ons al je brandende vragen

Inclusief opnames

Altijd later terugkijken

Max. 1.000 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Scroll naar boven