mzoo-opleiders-voor-ondernemingsraden

Basistraining voor de ondernemingsraad

Behaal meer resultaat uit de samenwerking

tekst

tekst

tekst

tekst

tekst

tekst

Jij wil toch ook resultaat behalen?

tekst

Titel tekst

tekst

4.7 beoordeling van 380 beoordelingen
Tonny, Martijn en hun team van IMU geven massa's nuttige en praktische informatie over (online) marketing. Hun podcast (Marketingpraat) is top, net als de vele cursussen en events die ze organiseren.
Chloé Gilbos
⭐⭐⭐⭐⭐
ondanks de overkill aan marketing goeroes, mensen die je gouden bergen geloven, kom ik in mijn zoektocht naar goede marketing tips, trucs en vaardigheden toch iedere keer weer bij de IMU uit.... Waarom? Zij zijn tastbaar, compleet, beloven geen gouden bergen, tonen aan.
Maarten Monchen
⭐⭐⭐⭐⭐
Al ruim tien jaar ben ik klant bij hen. Ik heb ze zien geboren worden en verder zien groeien en bloeien. Dat ik al zo lang met een glimlach op mijn gezicht hun klant ben, zegt al genoeg! Ik ervaar ze als vertrouwenswaardig, goed bereikbaar én behulpzaam.
Sheida Mohebbi
⭐⭐⭐⭐⭐
Man, man, man. Wat zijn dit een fijne mensen! Ik ben een groot fan van het support team, van de functionaliteiten van de website en het gebruiksgemak. Ik heb echt het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen. Dankjulliewel!!
Merijn Ruis
⭐⭐⭐⭐⭐
Zinvolle content, super inspirerende en relevante informatie ! Ook veel over neuromarketing.
Sandra Luidens
⭐⭐⭐⭐⭐
Heerlijk veel value for money. SInds kort in aanraking met IMU met de Marketing Tornado boek en Masterclass: geweldig concreet en to the point
Oart Grooving
⭐⭐⭐⭐⭐
Ze delen altijd super waardevolle informatie
Nathalie Menjivar
⭐⭐⭐⭐⭐
Top bedrijf, goede ervaringen mee en ze staan ALTIJD klaar om jouw business verder te helpen. Erg tevreden 🙂 Groetjes Menno
Menno Stekelenburg
⭐⭐⭐⭐⭐
Dit vind ik het beste tot nu toe op het gebied van online marketing. Helder, open, transparant. Een krachtige, simpele, stap-voor-stap aanpak om met succes een online onderneming op te bouwen. Met enorm veel enthousiasme en plezier delen deze succesvolle ondernemers alles wat ze met je kunnen delen. Met maar één doel. Ook jou zien slagen.
Robert Rosier
⭐⭐⭐⭐⭐
Imu heeft en deelt enorm veel waardevolle kennis, is transparant en snel. Oprechte interesse in de klanten. Super inspirerend team om je business mee op te schalen.
Rosalie Akih
⭐⭐⭐⭐
Dank je wel Tonny en Martijn. Veel webinars blijven aan de oppervlakte en zijn overduidelijk bedoeld om iets aan te laten schaffen. Of gaan alleen maar over hoe goed de spreker zichzelf vindt. Maar wat jullie delen heeft zo veel waarde dat ik me bijna schuldig voel dat jullie dat gratis weggeven. Dat zorgt voor een hoge gunfactor. Jullie zijn toppers!
Mariel van den Donk
⭐⭐⭐⭐⭐
IMU heeft met Tonny en Martijn twee super enthousiaste internet marketing fanaten. Zij zijn in staat door waarde te geven, omzet te creëren. De waarde is dat ze dat jou ook willen leren!
Peter Bouman
⭐⭐⭐⭐⭐
GEWELDIG! Deze mensen weten NOGAL hoe het moet. Ik volg ze al jaren, en heb zoveel geleerd van hen. Ze hebben me zelfs zoveel geleerd dat ik een webshop wil starten, ik weet alleen nog niet wat voor een en dat frustreert me! Omdat ik wel al veel weet erover! Maar de cursussen, webinars, downloads en hun eigen product zorgen voor next level online marketing. En ze gaan volledig met de tijd mee. Dus Lees, Leer, Deel, Cool. JAAAAAAAAAAA
jesper luijten
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik volg IMU al vanaf hun begin (2011) en heb Tonny Loorbach zien groeien. Vanaf de eerste versie van Winstmodel met de eerste klanten aan de keukentafel in zijn eigen huis, tot de laatste 5 daagse challenge waarin Tonny en Martijn enorm veel waarde weggeven. IMU is zeer vakkundig als het gaat om internet marketing, met name SEO. Niet meer dan lof!
Monique Appels
⭐⭐⭐⭐⭐
Online marketing toppers!
Harun Kaya
⭐⭐⭐⭐⭐
Het IMU-team is een voorbeeld voor de online marketing wereld door het delen van ontzettend veel waarde, ook uit de eigen interne keuken, bedankt hiervoor
Philippe Kenens
⭐⭐⭐⭐⭐
Passie, kennis en een hart van goud zijn maar enkele van de kenmerken die Tonny en Martijn beschrijven. Wil je echt hogerop komen met je website, dan is er maar één adres: imu.nl!
Nancy Comelab
⭐⭐⭐⭐⭐
Enthousiaste oprechte gasten die er niet omheen draaien. Veel van geleerd!
Johan Post
⭐⭐⭐⭐⭐
Nieuw lid van deze familie, want zo voelt het echt 🙂 Super snelle en goede service en ze staan je met alle mogelijke problemen zo goed als ze kunnen bij. Ester is echt een toppertje ! Blijf zo verder doen jongens !
kenneth noelmans
⭐⭐⭐⭐⭐

Waar gaan we in de Basistraining ondernemingsraad mee aan de slag?

WOR

tekst

Vergadertechniek

tekst

Contact met de Achterban

tekst

Overleg met de bestuurder

tekst

Voorgenomen besluiten

tekst

Samenwerking

tekst

Kwaliteiten

tekst

Schrijven van een advies

tekst

Proactief werken

tekst
JOEHOEEE mijn gratis e-book in 1 jaar tijd 6.000 x gedownload en super mooie reacties gekregen!
Linda Peelen
Vandaag mijn Masterclass Breien gelanceerd van 299,50 euro en al 33 verkopen gerealiseerd!
Babette Nijhof
Ik heb mijn omzet dit jaar met 500% zien groeien dankzij de conversie optimalisatie tips van IMU!
Yvo de Wal
I really like this style! I would recommend this!
Bjorn van Bavel
I really like this style! I would recommend this!
Tasja van Druten
I really like this style! I would recommend this!
Jasper Boekbinder

Start nu direct met de Basistraining voor de OR!

Scroll naar boven