arrow_drop_up arrow_drop_down
clientenraad

Daadkrachtige Cliëntenraad

Of je nu cliënt bent of familie/mantelzorger van een client. Of je bent bestuurder of manager van een zorg- of welzijnsinstelling. Ieder wil het beste voor de cliënten. Dat vraagt om een daadkrachtige invloedrijke Cliëntenraad. Met de nieuwe WMCZ onderschrijft de politiek dit belang. Wij kunnen je ondersteunen om een daadkrachtige Cliëntenraad te zijn. 

daadkrachtig optreden als clientenraad

Daadkrachtig aan de slag

Het is belangrijk, dat u kennis hebt van wetgeving en van beïnvloedingsmogelijkheden. Verder is het van belang, dat u over bepaalde vaardigheden beschikt, zoals efficiënt vergaderen en onderhandelen. Tenslotte is het essentieel dat u de cliënten effectief kunt informeren en dat u bij hen goed informatie kunt ophalen. Daarmee vergroot u uw invloed. Wij trainen en begeleiden u bij dit alles.

wat kunnen wij voor je betekenen

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij verzorgen maatwerk trainingen en advies. Elk traject begint met een uitgebreide intake. Wij kunnen de Cliëntenraad:

  • Juridisch ondersteunen 
  • Vaardigheden versterken
  • Begeleiden om daadkrachtig aan de slag te gaan
  • Online en offline werken
netwerk voor clientenraad

MZOO een netwerk van deskundigen

MZOO bestaat uit 6 ervaren trainers in de medezeggenschap. Ieder met zijn of haar eigen specialisaties. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten op elk gebied, dat de cliëntenraad nodig heeft. Dit netwerk kunnen we waar nodig inschakelen voor advies, training en ondersteuning.

hoe gaan wij te werk

Hoe gaan we te werk?

Je gaat met een van ons in gesprek. Samen bekijken we wat de Cliëntenraad nodig heeft. Vervolgens maken we een plan van aanpak en een offerte. Tussentijds mag je ons altijd benaderen voor vragen en tips. We hebben ook een community waar je gratis lid van kunt worden. Ook daar kan je collega’s vinden die vragen stellen, tips geven enz.

team mzoo
Van links naar rechts:
 Stef Soons, Danella Zuidema, Frank Dijkstra, Servaas Beunk, Jan Bubberman en Hielke Boersma

Belangstelling voor een afspraak? Neem dan contact met ons op.