mzoo-opleiders-voor-ondernemingsraden

Webinars MZOO

Webinar: 4x het juiste verhaal

Als ondernemingsraad wil je invloed op het beleid. Invloed die je kunt krijgen door het juiste verhaal, op de juiste wijze en op het juiste moment met de juiste toon te vertellen.

Datum

6 april 2021

Gratis toegang

225,-

Tijden

13:30 – 14:30 uur

Online

Je ontvangt op 6 april een toegangslink

4x Het Juiste Verhaal

  • Het Juiste Verhaal:

Het juiste verhaal is ingedeeld in feiten, een opbouw of introductie die inspireert, en een goed einde gericht op het doel waarmee of waarom je het verhaal vertelt. Maar hoe zorg je voor een goede inspirerende opbouw, en hoe maak je helder wat het doel is en wat eventueel de vervolgactie voor de toehoorders moet zijn.

  • De Juiste Wijze:

Hoe vertel je je verhaal? Ga je live een presentatie geven, doe je het in een vergadering of maak je een blog of vlog? En is er een verschil in het verhaal als de luisteraars je eigen OR-leden zijn, de bestuurder of de diversiteit aan medewerkers in de organisatie. Het antwoord is JA. We geven wat tips hoe je hier mee om kunt gaan.

  • Het Juiste Moment:

Wanneer vertel je je verhaal en hoe zorg je dat je op tijd je informatie krijgt? Soms vertel je aan het begin van het proces, om mee te bouwen, soms is het beter een verklaring af te leggen.

  • De Juiste Toon:

Bij een invloedrijk verhaal hoort een congruentie van non-verbaal en verbaal gedrag. Non-verbaal in stemgebruik, fysieke ondersteuning en expressie. Vanuit 4 karakteristieken gaan we op zoek naar typische congruerende toon.

Stef Soons en Servaas Beunk nemen je in dit MZOO-Webinar op dinsdag 6 april 2021 van 13.30 – 14.30 uur mee in dit verhaal. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Onze webinars

Als lid van een medezeggenschapsorgaan heb je ongetwijfeld behoefte aan actuele kennis en soms ondersteuning. Elke maand organiseren wij een sessie om 14:00 uur. 

Schrijf je nu geheel kosteloos in. 

  • veel tips over het betreffende onderwerp;
  • hoe zit het met wettelijke bevoegdheden in deze tijd?
  • arbeidsvoorwaarden, werktijdverkorting en doorbetaling.
Scroll naar boven