arrow_drop_up arrow_drop_down

Komende Webinars

Persoonlijke Ontwikkeling in de MZ
8 juni 2020

Hoe staat het met de ontwikkeling van het MZ-orgaan? Worden gewenste resultaten behaald en kunnen MZ-leden zich goed ontwikkelen?

Financieel- & economisch beleid

15 juni 2020

Heb je als medezeggenschap voldoende kennis en grip op het financieel & economische beleid van de organisatie? In dit webinar een uitleg over hoe om te gaan met het Finan.- en economisch beleid.

Vormen van Medezeggenschap
22 juni 2020

Om goede medezeggenschap te bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om dit goed in te richten. In dit webinar worden verschillenden tips gegeven voor effectieve inrichting.

Reorganiseren na de Corona-tijd

29 juni 2020

Nederland heeft voor een groot gedeelte de laatste maanden stil gelegen. Dit zal flinke consequenties opleveren. Reorganisaties! En hoe vertegenwoordig je de achterban goed in dat krachtenveld.

Onze webinars

Als lid van een medezeggenschapsorgaan heb je ongetwijfeld behoefte aan actuele kennis en soms ondersteuning. Onze webinars zijn een mix van een masterclass en een interactieve (online) workshop. Elke maandag organiseren wij een sessie om 14:00 uur. 

Maandag 29 juni voorlopig de laatste. Na de zomer komen wij met een nieuw aanbod.

Schrijf je nu geheel kosteloos in. 

  • veel tips over het betreffende onderwerp;
  • hoe zit het met wettelijke bevoegdheden in deze tijd?
  • arbeidsvoorwaarden, werktijdverkorting en doorbetaling.


This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bekijk de opgeslagen webinars
https://leden.mzoo.nl/resources/webinars