Training Jaarverslag OR in 1 dag
09 december 2022 
1 min. leestijd

Training Jaarverslag OR in 1 dag

Het maken van een jaarverslag is verplicht voor de ondernemingsraad. En het maken van zo’n verslag is voor veel ondernemingsraden een hele klus. Wat moet er in het verslag komen? Hoe maak je van het jaarverslag een PR-middel en zorg je ervoor dat het verslag door een groot deel van uw achterban wordt bekeken?

In deze 1 daagse training maak je onder begeleiding van een communicatie expert het jaarverslag van jullie OR in 1 dag!

Je wordt op weg geholpen met de inhoud en de vorm stem je af op jouw OR. Het is een praktische training waarin je zelf aan de slag gaat met het maken van een vooral visueel jaarverslag (infographic). Hierover deel ik tips & tricks en leg ik uit hoe je dit gemakkelijk kunt maken. Aan het einde van de dag is jullie jaarverslag klaar!

Zo wordt het maken van het jaarverslag vooral heel leuk! Je leert hoe je op een aansprekende en originele manier kan laten weten waar de OR mee bezig is geweest het afgelopen jaar en wat de speerpunten zijn voor komend jaar. Zo worden je collega’s enthousiast en meer betrokken bij de medezeggenschap!

Herken je dat ook dat je het liefst het jaarverslag zo snel mogelijk wilt afronden zodat je je kunt gaan richten op komend jaar? Maar dat het jaarverslag telkens doorschuift naar de volgende vergadering? En ontbreekt het jullie als OR soms ook aan inspiratie qua vormgeving?

Dan is deze training een echte aanrader! 

Welke onderwerpen komen aan de orde?

  • Regels rondom jaarverslag
  • Doel vaststellen
  • Inhoud
  • Vormgeving
  • Tips + ideeën
  • Zelf aan de slag met vormgeving

Klik hier meer informatie en inschrijving voor de training.

Over de schrijver
Marlou is gepassioneerd trainer en adviseur op gebied van de medezeggenschap.
Reactie plaatsen