Wat heeft de Community te bieden?

Ben je lid van een MZ-orgaan? Doe dan mee!

E-Learning

Alle E-cursussen ongelimiteerd bekijken. 

Community forum

Modern en mobiel vriendelijke community en forum.

Beveiliging

Al de door jezelf ingebrachte gegevens zijn veilig.

Social Media

Likes, tags, notificaties, profielen, berichten, groepen en meer!

Gamification

Uitdagingen, leaderboard, trophy's, karmapunten en toetsingsmodule.

Helpdesk

Vragen met Ticketcentrum, FAQ en LiveChat (in ontwikkeling).

Mogelijkheden

Alles in eigen beheer.

Smartphone App

Je krijgt toegang tot een speciale openbare App.

Wekelijks rapport

Iedere week ontvang je automatisch de berichten van de afgelopen week. 

€ 675,-
€ 0,-

Schrijf je in en doe mee

Wil je meedoen in de MZ-community en in contact komen met andere MZ-leden? Ja? TOP! Registreer je vandaag nog en doe mee in het forum en in de diverse MZ-Groepen. 

Een MZ-Community?

Duurzaamheid staat bij ons hoog aangeschreven. Dat is een belangrijke reden om een MZ-community te starten waarin praktisch alles 'online' verloopt. Bij fysieke cursussen overhandigen wij geen dikke mappen meer maar krijgen MZ-leden toegang tot een specifieke groep waarin materiaal kan worden gelezen of je kan het downloaden. Tevens zijn alle 'kennis-cursussen' omgezet in 'online E-cursussen'. Dit betekent dat een ieder cursussen kan volgen in de tijd die het beste uitkomt. Er is geen limiet: je kan zo vaak als je wilt de cursussen bekijken -> ongelimiteerd! Ook krijg je direct toegang tot nieuw geplaatste cursussen.

Enkele speerpunten

E-Learning = Tijdsbesparing

Wanneer je aan de slag wilt gaan met een 'E-cursus' dan bespaart je dat enorm veel tijd. Je hoeft niet meer van je werkplek af en er is geen reistijd dus alle file's kan je gemakkelijk vermijden. Je kan leren in de tijd wanneer het jou het beste uitkomt. Dit kan per laptop, desktop, tablet of smartphone ongelimiteerd en het maakt niet uit waar je bent. Overal ter wereld toegang! Mits je natuurlijk wifi hebt ;-)


Duurzaamheid

Voor de fysieke trainingen (face-to-face) worden geen dikke mappen meer uitgedeeld maar wanneer aangemeld krijgt men toegang tot specifieke mappen waarin al het behandelde trainingsmateriaal terug te vinden is. Je kan dit ongelimiteerd lezen en/of downloaden en zelf bewaren. Net wat je zelf wilt! 


Community alleen voor MZ-leden

Bewust is gekozen dat alleen MZ-leden worden uitgenodigd om lid te worden van de 'online' omgeving. Het is juist de bedoeling dat MZ-leden elkaar helpen met situaties waar men mee geconfronteerd wordt in de dagelijkse praktijk. En mocht men er toch uiteindelijk niet uitkomen dan kan er altijd een vraag worden gesteld aan een trainer/adviseur. 

Social Media mogelijkheden

We leven in een tijd van het 'Sociale Web' waarin social media een steeds groter onderdeel van ons dagelijks leven is geworden. MZOO stelt jou daarom in staat om je eigen MZ-community te bouwen met andere MZ-leden vanuit het gehele land. Een overzichtelijke, veilige en afleidingsvrije omgeving om met gelijkgestemden in contact te komen. 


Overtuigd? Start vandaag nog!