mzoo-opleiders-voor-ondernemingsraden
Meedoen met Webinar MZOO
2 minuten leestijd

Community voor Medezeggenschapsleden

Inhoudsopgave

Voor leden van medezeggenschapsorganen is een speciale community ingericht om andere MZ-leden te ontmoeten en te helpen. Daarnaast is er ‘online-omgeving’ gecreëerd voor een kennisbank, cursusmappen en diverse cursussen.

Wat kan een MZ-lid doen?

Als lid kan je gebruik maken van de verschillende opties:

Cursusmateriaal

Bij de zogenaamde cursussen ‘op de hei’ delen we geen dikke mappen meer uit maar is al het materiaal wat gebruikt wordt te bekijken in speciale mappen.

Opdrachten

Voor toekomstige trainingen wordt gewerkt met ‘blended-learning’. Dit betekent dat ruim voor de training deelnemers bepaalde opdrachten kunnen uitwerken of bepaalde documenten worden aangeboden. Dit betekent voor de fysieke training een enorme versnelling. Want de theorie van bepaalde onderwerpen heeft het MZ-lid al tot zich kunnen nemen. In de training gaan we dan ook direct aan de slag ‘laat het maar zien …’.

E-cursussen

Op de diverse gebieden van medezeggenschap worden specifieke online trainingen aangeboden. Als lid kan je nu aan de slag met een bepaalde training wanneer het jou uitkomt. Ongelimiteerd kan je bekijken wat je maar wilt.

Discussie-platform

Wat wij ook belangrijk vinden op het Digitale Leeromgeving voor MZ-organen is dat er een specifiek platform komt waarin alles samengevoegd is maar ook dat MZ-leden van elkaar kunnen leren. Met andere woorden je kan gemakkelijk met andere leden in contact komen. Het is niet de bedoeling dat trainers/adviseurs participeren in deze omgeving. Hij is puur bedoeld voor MZ-leden.

Groepen

Daarnaast werken met specifieke ‘groepen’. Dit zijn omgevingen waarin mensen die in een specifieke omgeving werkzaam zijn met elkaar kunnen contacten. Als voorbeeld: ben je werkzaam als lid van de ondernemingsraad bij een gemeente. Dan kan je lid worden van de groep ‘Gemeenten’. Op deze wijze kom je dus in contact met andere OR-leden die werkzaam zijn bij gemeentelijke organisaties.

Enfin, er is nog veel meer wat mogelijk is. Wacht niet langer maar meld je gewoon ‘gratis’ aan en doe mee.

Voor meer informatie: MZ-community voor leden.

 

delen
delen
delen
delen

Laat een reactie achter

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven