VIP Wedstrijd Grensoverschrijding
01 juli 2022 
1 min. leestijd

VIP Wedstrijd Grensoverschrijding

WIN EEN MZOO-VIP-BIJEENKOMST met een grensoverschrijding.

In de Nieuwsbrief van 1 juli hebben we een stuk opgenomen over grensoverschrijdend gedrag en de rol die de OR hierbij kan spelen. Dit is ook het thema van het MZOO-webinar op 12 juli 2022.

Het is een serieuze zaak, maar soms is het goed hier ook een iets luchtiger tintje aan te geven. Vandaar dat we het ‘grensoverschrijden’ in onze VIP-wedstrijd hebben opgenomen. Het is immers bijna vakantietijd. Traditiegetrouw gaan veel mensen in de vakantie de landsgrens over, maar niet iedereen.

Onze opdracht is een impressie te geven van jouw grensoverschrijding deze zomer. Dat kan met een foto, maar ook met een tekst. Hoe sterker deze impressie ook met werk en/of medezeggenschap te maken heeft, hoe meer kans je op een VIP-bijeenkomst voor jou en je OR (of CR of MR) hebt.

De intentie is om hier ook weer een blog uit te maken, dus met het inzenden geef je ook meteen toestemming dat we jouw inzending (hiervoor) kunnen gebruiken.

Om een hint te geven over hoe het zou kunnen worden hierbij twee links naar grensoverschrijvende columns die Servaas Beunk heeft gepubliceerd op ORnet.

Een kijkje over de grens, juli 2013


Wat is de zin van werk?, augustus 2015

Om mee te dingen naar de VIP-bijeenkomst voor jouw club moet de bijdrage op 1 september 2022 binnen zijn, via deze aanmeld pagina en anders via  servaas@mzoo.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen